Vitaminen en mineralen

Na een periode van anderhalf jaar met afnemende energie ben ik op advies van een Livade diëtiste doorverwezen: ‘probeer nu maar eens een infuus met vitaminen en mineralen waar je een tekort aan hebt en kijk hoe dit wel/niet bevalt’.

 

Dit heb ik gedaan en ik moet zeggen dat bij Noviomedic zeer vakkundig gewerkt wordt, want ik ben niet gemakkelijk te prikken weet ik uit ervaring. Op een ontspannen manier werd het infuus aangelegd nadat eerst alles duidelijk uitgelegd was. Onder genot van een kopje koffie liep het infuus erin en ik voelde mij al zeer snel een boost van energie krijgen. Nu een aantal dagen later nog steeds zeer energiek, ik heb weer zin in wandelen en fietsen. Ik ben zeer tevreden en kan het alleen maar aanraden.

 

– Monique

Covid-19

De tweede golf van Covid-19 begon in ons land en ik zat erbij, Covid -19 raakte mij vol met de kracht van een lawine. De ontzettende benauwdheid en koorts sloeg mij na de beginnende klachten compleet van de voeten.

 

Voor Covid-19 sportte ik 5 keer per week en iedere dag wandelde ik met de hond 6 tot 12 km dus mijn conditie was erg goed en ik had geen onderliggende klachten. Toen het virus eindelijk uit mijn lichaam was kon ik nog maximaal 300 meter lopen,  mijn conditie was compleet verwoest, mijn longen hadden het nog steeds benauwd en de extreme vermoeidheid trok niet weg.

 

Na 2 weken begon mij dit gevoel te irriteren en als ik mijn huisarts mocht geloven zou het gemakkelijk maanden tot een jaar duren voordat ik mij weer een beetje als mezelf zou gaan voelen. Dus ben ik gaan zoeken naar een behandeling. Via een kennis werd ik gewezen op de Orthomoleculaire geneeskunde en kwam ik terecht bij NovioMedic in Nederweert. Enkele dagen later kon ik terecht voor een intake gesprek met de dokter Smits en mijn eerste behandeling, een infuus speciaal ontwikkeld voor ex-Covid-19 patiënten. Ik ging er naar toe met de gedachte: baat het niet, het schaadt ook niet. 15 minuten na de behandeling zat ik in de auto terwijl ik iets opmerkelijks ervaarde, net alsof de troebele wereld helder werd en ook de kleuren buiten werden feller. Een Brain fog, ik had er nog nooit van gehoord en dacht dat deze ervaring tussen mijn oren zat maar dat was toch echt niet zo.

 

Deze middag heb ik 6 km gewandeld en van ons huis alle ramen gewassen, ook in de avonduren zat ik nog stuiterend op de bank. De extreme vermoeidheid was verdwenen en nu een week later nog steeds verdwenen. Ik voel mij weer de oude qua energie, de conditie gaat met sprongen vooruit en ook mijn longen voelen al een heel stuk beter aan. De week erna heb ik nog een tweede infuus gehad gewoon voor de zekerheid omdat Covid-19 zoveel verwoest had in mijn lichaam. Dolgelukkig ben ik met het feit dat ik mij er niet bij neer gelegd had om het een half jaar tot een jaar te laten duren om te herstellen. Ik kan deze behandeling dan ook alleen maar van harte aanbevelen voor iedereen die met Covid-19 te maken heeft gehad.

 

– Elvira